Wat kun je verwachten

Daag jezelf uit

Ieder mens, ieder team en iedere organisatie is uniek. Het draait niet om dat ene boek, model of theorie. Het draait ook niet om de trainer. Het draait om jullie uitdaging.

Deelnemers schuiven op het puntje van hun stoel als ze ervaren dat ze écht iets hebben aan een training. Succes is daarmee het resultaat van een goede voorbereiding. We bespreken daarom altijd van tevoren in overleg de aanpak en het programma. Op basis van de input uit alle voorbereidende stappen ontwikkelen we een training op maat.

Naar aanleiding van de ontwikkelbehoefte(s) zijn er verschillende mogelijkheden:

  • 1 op 1 | Focus op jouw uitdaging
  • Inspiratiesessie | Kort, interactief en verfrissend
  • Groepstraining | Praktisch en op maat
  • Meerjarig traject | Voor duurzame transities

Leren door te ervaren is het meest effectief. Onze trainingen zijn dan ook 80% van de tijd ‘doen’. Alle trainingen zijn actief, prikkelend en doeltreffend.

We hebben expertise op verschillende thema’s zoals leiderschap, samenwerken, communicatie, sales & klantgerichtheid, effectief werken en coaching. Speciaal op het gebied van leiderschap is er een open leiderschapstraject, waarbij de ontwikkeling van jou als leider centraal staat. Verder bieden we een inspirerend young professional programma aan, voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om impact te maken binnen het bedrijf.

Nieuwsgierig wat het beste bij jou of jouw organisatie past? Neem vandaag nog contact met ons op! We trainen door het gehele land.

Wat hebben wij zoal voor onze klanten gedaan? Maak kennis met ons werk en de uitdaging van onze klanten. Ga hier naar onze klantverhalen of ga naar een overzicht van onze brochures.

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Ons trainingsaanbod

Na een uitgebreide intake, volgde 3 inhoudelijk sterke trainingssessies, die perfect aansloten op onze behoeften. De trainingen werden met veel enthousiasme gegeven, aansluitend op het niveau van het team en met voorbeelden waar iedereen zich mee kon identificeren. Door een mix van theorie en praktijk werden we uitgedaagd om nieuwe tactieken zelf te ervaren en toe te passen. Uitzonderlijk is ook de aandacht die er is voor de borging van de lessen. Bedankt Orange8!

Martijn Engel, Teammanager Just Eat Takeaway

Dank Bart, dank Martin & Orange8. Wat bijzonder hoe jullie mij in al jullie rust en bewonderenswaardige manier van handelen mij hebben geholpen mijn emotie en innerlijke ik te vinden. Een ervaring die ik nog nooit gevoeld heb. Dank jullie maar ook grote dank aan mijn “medekandidaten”. Hoe er een enorme vriendschap ontstaat. En wat fijn dat jullie dit allen hebben toegelaten.

*magisch*

Marcel Martens, Vestigingsmanager Kolenaar

Zoals ik al vertelde ging ik met gemixte gevoelens naar deze training. Jullie hebben het pantser op subtiele manier gebroken. Dank hiervoor! Het was een levenservaring wat ik nu niet meer zou willen missen.

Mark Wallerbosch, Hoofd Werktuigbouw Remondis

Wat een geweldige 2 dagen. De veiligheid en geborgenheid die ik gevoeld heb i.c.m. jullie bijna bovennatuurlijke connectie en gevoel. Situaties en personen aan te voelen en doorgronden is magisch. Ik heb mijzelf herontdekt en de beste versie van mijzelf leren kennen maar ook omarmen. Jullie wisten iedere keer aan de juiste touwtjes te trekken waardoor iedereen reuze sprongen kon maken. Hierdoor zijn er geweldige stappen gezet en ik zou iedereen dit aanraden. Het gaat vele malen verder dan leiderschap maar ook jezelf herontdekken en de “nieuwe leider” in jezelf eruit te halen. Veel meer dan gereedschappen en trucjes, maar een ‘Way of life”! Als iedereen dit zou doen, was de wereld zoveel mooier, dus met iedere sessie doen jullie aan een stukje wereldverbetering.

Kaj Kruize, Subsidieadviseur IT Subvention

Wat een genot, wat een geluk dat Bart en Martin in staat zijn om in een hele korte tijd mij te laten zien en voelen wie ik ben. Wat fijn dat dit kan, een groot compliment! Ik accepteer nooit meer een andere vorm van zelfinzicht, training en begeleiding dan deze. Het was werkelijk fantastisch!

Martijn Aalders, Sales manager ETHERMA

De trainer/coach is echt een inspiratiebron voor mij geweest. Dit was voor mij een duwtje in de rug om mij verder te ontwikkelen. En de zinnen ‘Ik kan groeien en ontwikkelen. Ik ben nog tot zo veel meer in staat. Het beste komt nog.’ herhaal ik nu iedere ochtend.

Anieck Geerds, Grafisch (web)designer Studio Nieuwe Weide

Ook meer uit jezelf halen?

Ilse Niesink Orange8

Wil jij meer uit je team en jezelf halen, maar weet je niet hoe? Wij helpen je graag. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Download onze brochure

Benieuwd wat we doen? En wat we zoal hebben gedaan voor onze klanten?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

8.9