Wat kun je verwachten

Daag jezelf uit

Ieder mens, ieder team en iedere organisatie is uniek. Het draait niet om dat ene boek, model of theorie. Het draait ook niet om de trainer. Het draait om jullie uitdaging.

Deelnemers schuiven op het puntje van hun stoel als ze ervaren dat ze écht iets hebben aan een training. Succes is daarmee het resultaat van een goede voorbereiding. We bespreken daarom altijd van tevoren in overleg de aanpak en het programma. Op basis van de input uit alle voorbereidende stappen ontwikkelen we een training op maat.

Naar aanleiding van de ontwikkelbehoefte(s) zijn er verschillende mogelijkheden:

  • 1 op 1 | Focus op jouw uitdaging
  • Inspiratiesessie | Kort, interactief en verfrissend
  • Groepstraining | Praktisch en op maat
  • Meerjarig traject | Voor duurzame transities

Leren door te ervaren is het meest effectief. Onze trainingen zijn dan ook 80% van de tijd ‘doen’. Alle trainingen zijn actief, prikkelend en doeltreffend.

We hebben expertise op verschillende thema’s zoals leiderschap, samenwerken, communicatie, sales & klantgerichtheid, effectief werken en coaching. Speciaal op het gebied van leiderschap is er een open leiderschapstraject, waarbij de ontwikkeling van jou als leider centraal staat. Verder bieden we een inspirerend young professional programma aan, voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om impact te maken binnen het bedrijf.

Nieuwsgierig wat het beste bij jou of jouw organisatie past? Neem vandaag nog contact met ons op! We trainen door het gehele land.

Wat hebben wij zoal voor onze klanten gedaan? Maak kennis met ons werk en de uitdaging van onze klanten. Ga hier naar onze klantverhalen of ga naar een overzicht van onze brochures.

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Ons trainingsaanbod

Als beginnend leidinggevende heeft de OLT mij super goed geholpen in mijn ontwikkeling in mijn nieuwe functie. De actieve opdrachten, diepgaande gesprekken en waardevolle reflecties hebben mij inzicht gegeven in wie ik ben als leidinggevende ten opzichte van mijn team en de organisatie. Het unieke aan de training is de persoonlijke band die je opbouwt met je mede-cursisten en de trainers!

Heleen Wind-Groeneveld, Docent Technische Bedrijfskunde Hogeschool Saxion

Onze projectmanagers hebben nu een heel scala aan commerciële gereedschappen die zij kunnen inzetten in de projecten. Ze zijn sterkere gesprekspartners geworden en de eerste commerciële successen hebben zich inmiddels voorgedaan. Naast dit alles is het onderlinge teamgevoel sterk gegroeid.

Maurice van Dooren, Projectmanager DGS

Het lukte Orange8 om in een oefening van twee minuten mijn beperkende overtuigingen over het realiseren van mijn droom te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nadeel: nu is het een reëel doel. Dus moet ik er wat mee. Geen excuses.

Dorothée Loorbach, Spreker & Dagvoorzitter Soundofconfette

Na een prettige intake werd in kaart gebracht waar mogelijke trainingsbehoeften voor OVSoftware liggen. De trainster stelde de juiste vragen om het gewenste trainingsdoel helder te krijgen en stemde de aanpak hiervoor af. Ook belde ze elke deelnemer om de persoonlijke trainingsdoelen uit te vragen zodat de deelnemers voorbereid konden starten aan de training. Na de training kreeg ik positieve reacties van de deelnemers en directie.

Sandra Groeneveld, HR Manager OVSoftware

Training effectief vergaderen. Zelfs de dag was effectief opgezet. Geen eenrichtingsverkeer over allerlei aandachtspunten. De investering is slechts een paar uurtjes, de winst enorm. Niet alleen qua tijdsduur, maar ook de kwaliteit van de vergadering gaat enorm vooruit. Door de aanpak van Orange8 krijg je op maat tips en advies, dit alles in een ontspannen sfeer.

Gerwout Soer, Makelaar Vastgoedsturing Domijn

Wat opvalt bij Orange8 is de open mind en het pro-actief meedenken met de klant: maatwerk leveren. Een goed verhaal met veel humor en passie, dat zorgt dat iedereen goed aangehaakt blijft! En niet te vergeten: de praktische tips zijn ook erg handig.

Hans Borsch, Contractmanager Nuon

Ook meer uit jezelf halen?

Ilse Niesink Orange8

Wil jij meer uit je team en jezelf halen, maar weet je niet hoe? Wij helpen je graag. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Download onze brochure

Benieuwd wat we doen? En wat we zoal hebben gedaan voor onze klanten?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

8.9