Effectief communiceren

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Meer voor elkaar krijgen, door beter te communiceren

Collega’s razend enthousiast maken over jouw idee. Iemand kritiek geven én motiveren tegelijk. Je klant slecht nieuws brengen zonder de relatie te beschadigen. Met effectieve communicatie bereik je dingen die je eerder niet voor mogelijk hield. Het maakt een einde aan onduidelijke afspraken, grenzen die worden overschreden en verwachtingen die niet worden nagekomen. Effectief communiceren creëert duidelijkheid, verbinding en vertrouwen. Bij collega’s, opdrachtgevers of potentiële medewerkers. Dat zorgt er niet alleen voor dat je meer regie krijgt over je dagelijkse werkzaamheden, maar ook dat je meer voor elkaar kunt krijgen zonder harder te werken.

Effectief leren communiceren

Bij Orange8 helpen we je om jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Met interactieve trainingen voor individuen én groepen. Gebaseerd op bewezen methodieken, maar volledig afgestemd op jouw uitdaging. Leer bijvoorbeeld inspirerende pitches geven, grenzen aangeven en vriendelijk feedback geven of gesprekken op een effectieve manier opbouwen en afronden. Niet door alleen maar te luisteren naar een coach, maar door zelf te doen. Wij bieden je praktische oefeningen waarmee je in korte tijd waardevolle communicatieskills leert en toepast in de dagelijkse praktijk. Zo heb je meer dan een leuke training. Zo heb je waardevolle kennis voor de rest van je carrière.

Weten hoe jullie werken

Wij geloven dat een goede voorbereiding zorgt voor een succesvolle training. Daarom werken we met een uitgebreid intakeproces. Met behulp van vragenlijsten en gesprekken verdiepen we ons in jou, je organisatie en je uitdagingen. Hierop creëren we een training die naadloos aansluit bij je behoeften. Met een ervaren trainer, een leerstijl die past, in een prettige en veilige leeromgeving. En vooral met praktische tips en inzichten die je direct de dag erna kunt gebruiken. En wil je weten hoe je verder kunt groeien? We blijven persoonlijk betrokken om je resultaten te bespreken en te adviseren voor de toekomst.

Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden. Variërend van 1 op 1 tot aan inspiratiesessies, masterclasses, groepstrainingen en meerjarige trajecten.

Weten wat het mij oplevert

  • Meer plezier in gesprekken
  • Betere communicatieve skills
  • Meer focus en impact
  • Persoonlijke groei
  • Heldere (onderlinge) communicatie

Ik wil

Wil jij de juiste woorden kiezen?

Wil jij de juiste snaar raken bij je klant, of minder
hard overkomen wanneer je kritiek levert? Iedereen kan
leren om effectief te communiceren. Ontdek de
mogelijkheden bij Orange8.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Na een prettige intake werd in kaart gebracht waar mogelijke trainingsbehoeften voor OVSoftware liggen. De trainster stelde de juiste vragen om het gewenste trainingsdoel helder te krijgen en stemde de aanpak hiervoor af. Ook belde ze elke deelnemer om de persoonlijke trainingsdoelen uit te vragen zodat de deelnemers voorbereid konden starten aan de training. Na de training kreeg ik positieve reacties van de deelnemers en directie.

Sandra Groeneveld, HR Manager OVSoftware

Training effectief vergaderen. Zelfs de dag was effectief opgezet. Geen eenrichtingsverkeer over allerlei aandachtspunten. De investering is slechts een paar uurtjes, de winst enorm. Niet alleen qua tijdsduur, maar ook de kwaliteit van de vergadering gaat enorm vooruit. Door de aanpak van Orange8 krijg je op maat tips en advies, dit alles in een ontspannen sfeer.

Gerwout Soer, Makelaar Vastgoedsturing Domijn

De consulenten moeten meer uitvragen bij cliënten in dezelfde tijd. Door de training is dit gerealiseerd; effectieve vragen stellen en het gesprek in gang houden. Enkele opmerkingen die wij terug hebben gekregen: “Deze training hadden we veel eerder moeten krijgen.” “Ik sta nu heel zelfverzekerd in een gesprek.” “Ik ben de gespreksleider, niemand neemt mijn gesprek over."

Marilyn Wallaart, Regiomanager Naviva Kraamzorg

Hoe maak je van een patiënt een fan? Wat een moeilijke vraag leek, bleek later een mooie uitdaging waarbij om veel creativiteit wordt gevraagd. Orange8 heeft ons creatief laten nadenken over hoe de kleinste extraatjes groot effect kunnen hebben op de patiëntbeleving. ‘Van Patiënt naar Fan’ heeft inmiddels vorm gekregen in een project, waarbij al een groot aantal actiepunten zijn ontstaan.

Roeland Vonkeman, Directeur Voetcentrum Wender

Er was een veilige leeromgeving waar met praktische opdrachten gewerkt kon worden aan leiderschap en samenwerken. Hiermee is lef ontstaan in het ontwerp van de structuur, methoden en werkwijzen en hebben de deelnemers laten zien eigenaar te zijn van het resultaat.

Alco de Heer, Productiemanager Johnson Diversey

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Leer effectief communiceren

Neem regie over je werk en je leven door effectieve communicatie. Onze trainers staan klaar met praktijkgerichte trainingen voor langdurig resultaat.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien ook interessant

8.9