Duurzame inzetbaarheid

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Duurzame inzetbaarheid optimaliseren

Duurzame inzetbaarheid is geen luxe meer, maar een noodzaak. Oplopende burn-out cijfers, stress en uitval zijn trends die helaas blijven toenemen. We hebben ons volle potentieel nodig om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en tegelijkertijd een duurzame balans te behouden. Dit brede begrip vraagt om een brede aanpak. Enkel focussen op één aspect biedt slechts tijdelijke hulp; dat is symptoombestrijding. Met een integrale werkwijze en brede blik van ons deskundige team maken we een meetbaar verschil.

Onze werkmethode, “De Energie-as”, vormt de kern van ons programma. Samen ontwikkelen we jullie medewerkers op vier essentiële gebieden van menselijk potentieel: EQ (emotioneel quotiënt), SQ (zingeving), FQ (fysiek quotiënt) en IQ (intelligent quotiënt). Deze assen versterken elkaar en maken ons programma tot een krachtige katalysator voor blijvende groei en impact.

Weten wat jullie bieden

Ontdek hoe onze geïntegreerde benadering jullie medewerkers naar nieuwe hoogtes kan brengen en duurzame inzetbaarheid kan versterken. Een 9 maanden persoonlijk ontwikkeltraject waarmee we bedrijven ontzorgen in duurzame inzetbaarheid. Het doel is fysieke en mentale gezondheid bevorderen waardoor de mensen veerkrachtiger worden, effectiever werken, meer regie pakken in hun (werk)leven en daardoor ook meer werkgeluk ervaren.

Het unieke is een team van experts, bestaande uit onder andere een personal trainer, een psychologe gespecialiseerd in work-life balance en een talentspecialist. Wij zorgen voor meetbare resultaten en maken gebruik van verschillende analyses. Dit alles wordt praktisch doorvertaald, zodat we jullie medewerkers begeleiden om echte, blijvende positieve impact te creëren. Wij staan klaar om de uitdaging aan te gaan.

Weten hoe jullie werken

Succes begint met een goede voorbereiding. We verdiepen ons in jullie organisatie en de uitdagingen van de medewerkers, zodat we een traject kunnen bieden die optimaal aansluit bij jullie cultuur en ontwikkelbehoeften. Met herkenbare taal en praktische werkvormen helpen we jullie medewerkers vooruit. We blijven betrokken om de vorderingen te volgen en het maximale uit het trainingsprogramma te halen.

Nog meer weten? Download onze brochure over duurzame inzetbaarheid onderaan deze pagina.

Weten wat het ons oplevert

  • Behoud van waardevol talent
  • Gezonde medewerkers en minder ziekteverzuim
  • Tevreden medewerkers door betere inzet van talent
  • Langdurige focus op persoonlijke ontwikkeling
  • Klaar voor verdere groei

Ik wil

Meer weten over duurzame inzetbaarheid?

Wij zijn klaar om werkend Nederland mentaal en fysiek sterker te maken. Download verderop onze brochure over duurzame inzetbaarheid of neem contact op. Onze trainers helpen je graag bij het organiseren van het ideale traject of gewoon met een vrijblijvend advies.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

De trainer/coach is echt een inspiratiebron voor mij geweest. Dit was voor mij een duwtje in de rug om mij verder te ontwikkelen. En de zinnen ‘Ik kan groeien en ontwikkelen. Ik ben nog tot zo veel meer in staat. Het beste komt nog.’ herhaal ik nu iedere ochtend.

Anieck Geerds, Grafisch (web)designer Studio Nieuwe Weide

Er was een veilige leeromgeving waar met praktische opdrachten gewerkt kon worden aan leiderschap en samenwerken. Hiermee is lef ontstaan in het ontwerp van de structuur, methoden en werkwijzen en hebben de deelnemers laten zien eigenaar te zijn van het resultaat.

Alco de Heer, Productiemanager Johnson Diversey

Mijn ervaringen zijn heel erg positief. Orange8 is een organisatie die heel erg bij mij en bij Kramp past. Ik heb meerdere sessies gehad met andere organisaties, maar nergens had ik het gevoel wat ik met Orange8 heb. Dit komt door de goede atmosfeer, goed gevoel, persoonlijke aandacht, veel kennis en tools waar ik concreet mee aan de slag kan, herkenbare en toepasbare leerdoelen op maat en altijd de juiste trainer bij de juiste personen.

Dave Bussink, Teamleider Logistiek Kramp

Klaar voor de toekomst

Samen bereiken we duurzame inzetbaarheid en een krachtig, gelukkig werkleven. Download onze brochure en bekijk ons gehele programma.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien ook interessant