Individuele coaching

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Tevreden en gemotiveerde medewerkers

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van je organisatie. Tevreden medewerkers zijn een visitekaartje van je merk, lopen een stapje harder en halen meer uit zichzelf en elkaar. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Mensen zijn gevoelige wezens. Ze worstelen met onzekerheden, hebben moeite met communiceren of voelen angst voor verandering. Daarom wil je hen de ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Ondersteuning waarmee ze grip krijgen op hun gedragspatronen, valkuilen en angsten. Waarmee ze in staat zijn hun volledige potentieel te ontwikkelen. Daarmee bouw jij aan een team van tevreden en gemotiveerde medewerkers.

Effectieve, persoonlijke coaching

Orange8 biedt inspirerende coachingstrajecten waarmee je het maximale uit jezelf haalt. Wat je persoonlijke uitdaging ook is. Of je nu met meer vertrouwen en overtuiging wil communiceren, inzicht wil in eigen gedragspatronen, rust in je hoofd wenst of meer grip en regie wil houden op je dromen en ambities. Dat doen we met praktische coachingsessies waarin je zoveel mogelijk ‘doet’, maar ook reflecteert en vooruitkijkt. Dat is intensief, uitdagend, soms zelfs confronterend. Maar altijd een effectieve manier om nieuw gedrag te leren en direct in de praktijk te brengen. In onze sessies word je bijgestaan door bevlogen coaches, in een veilige omgeving, op een manier die past bij jouw persoonlijkheid en ontwikkelbehoefte. Zo zorgen we er samen voor dat je langdurig profijt hebt van je coaching.

Weten hoe jullie werken

Ons coachingstraject draait volledig om jou. Om jouw doelen, jouw dromen en jouw uitdagingen. We verdiepen ons met behulp van gesprekken en analysetools in persoonlijk (werk)gedrag en kwaliteiten en ontwikkelen een aanpak die daar naadloos op aansluit. Met gesprekken, oefeningen en concrete tips waarmee je direct de volgende werkdag aan de slag kunt. En blijf je sommige dingen na je coaching moeilijk vinden, of zie je ineens meer groeimogelijkheden? Dan blijven coaches klaar staan voor adviezen op maat.

Weten wat het mij oplevert

  • Meer grip op ambities en doelen
  • Persoonlijke kracht helder
  • Meer regie en zelfvertrouwen
  • Rust en overzicht in je hoofd
  • Groei van authenticiteit en eigenaarschap

Ik wil

Wil jij coaching voor jezelf of je medewerkers?

Wil jij meer uit jezelf en je collega’s halen en werken aan een gemotiveerd en betrokken team? Ontdek de coachingsmogelijkheden bij Orange8.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

De trainer/coach is echt een inspiratiebron voor mij geweest. Dit was voor mij een duwtje in de rug om mij verder te ontwikkelen. En de zinnen ‘Ik kan groeien en ontwikkelen. Ik ben nog tot zo veel meer in staat. Het beste komt nog.’ herhaal ik nu iedere ochtend.

Anieck Geerds, Grafisch (web)designer Studio Nieuwe Weide

Het lukte Orange8 om in een oefening van twee minuten mijn beperkende overtuigingen over het realiseren van mijn droom te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nadeel: nu is het een reëel doel. Dus moet ik er wat mee. Geen excuses.

Dorothée Loorbach, Spreker & Dagvoorzitter Soundofconfette

De begeleiding van Orange8 is allereerst heel open, professioneel en scherp geweest. Ze geven ruimte waar nodig en zorgen ervoor dat hetgeen bedacht is echt uit de groep komt. Vervolgens weten ze het te borgen en de juiste handen en voeten te geven.

Raoul Werger, Managing Director Oxilion

We waren op zoek naar een traject dat aansluit op het nieuwe MT. We hadden een training op maat nodig, die toegepast was op de individuen en systemen binnen ons bedrijf. De trainingen waren zowel op team- als persoonlijk vlak van erg hoog niveau en we hebben er heel veel aan gehad.

Mike van Klaveren, Eigenaar & Technisch Directeur Elektramat

Wij hebben bij Orange8 een traject gevolgd met ons MT. Onder jullie bezielende leiding zijn we getransformeerd van een team bestaand uit losse leden naar een team dat is verbonden. Vanuit deze verbinding zien we de toekomst als een gezamenlijk doel en niet meer als individuele projecten. Van 'los zand’ naar Topteam.

Johan van den Heuvel, Managing Director Watson Marlow Bredel

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Coaching op maat nodig?

Grip krijgen op jouw doelen en ambities? Of met meer zelfvertrouwen aan het werk gaan? Onze coaches bieden ondersteuning op maat. We vertellen je graag wat we kunnen betekenen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien ook interessant

8.9