Open training Leiders van nu

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Leiden met zelfvertrouwen en een heldere visie

Een exclusief, diepgaand en avontuurlijk leiderschaps-programma op een unieke locatie in de natuur. Zonder telefoon, zonder afleiding. Een onvergetelijke ervaring, waarna je klaar bent om als authentieke leider sturing te geven aan de volgende fase van je organisatie. Benieuwd naar het gehele programma? Download dan de brochure onderaan deze pagina.

Weten wat ik kan verwachten

In dit programma van 9 maanden behandelen we belangrijke wetenschappelijke inzichten en psychologische thema’s, zonder zweverigheid. We trekken ons eerst 3 dagen terug voor een trainingskamp in de natuur. Zonder afleiding, zonder telefoon, zonder horloge. Hierna heb je meerdere follow-up sessies om het resultaat in jouw dagelijkse praktijk te borgen.

Een goede indruk van de inhoud van het programma kun je vinden in onze brochure, die je onderaan deze pagina kunt downloaden.

Down to earth. Praktisch. Inspirerend.

Weten wat het mij oplevert

  • Leiden met zelfvertrouwen en een heldere visie
  • Minder ad-hoc, meer rust
  • Meer verbinding tussen medewerkers en teams
  • Beter delegeren en meer tijd voor strategie
  • Een team met meer eigenaarschap
  • Een high-level peer group met gelijkgestemden

Weten wanneer ik kan starten

De eerstvolgende editie gaat in maart van start met het 3-daagse trainingskamp in de Ardennen. Aankomst op woensdag 20 maart en vertrek op vrijdag 22 maart.

De follow-up sessies worden in overleg met de groep ingepland.

Ik wil

Leiders van nu

Haal de inspirerende leider in jezelf of je medewerker naar boven. Download de brochure voor dit exclusieve, diepgaande en avontuurlijke leiderschaps-programma.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Dank Bart, dank Martin & Orange8. Wat bijzonder hoe jullie mij in al jullie rust en bewonderenswaardige manier van handelen mij hebben geholpen mijn emotie en innerlijke ik te vinden. Een ervaring die ik nog nooit gevoeld heb. Dank jullie maar ook grote dank aan mijn “medekandidaten”. Hoe er een enorme vriendschap ontstaat. En wat fijn dat jullie dit allen hebben toegelaten.

*magisch*

Marcel Martens, Vestigingsmanager Kolenaar

Zoals ik al vertelde ging ik met gemixte gevoelens naar deze training. Jullie hebben het pantser op subtiele manier gebroken. Dank hiervoor! Het was een levenservaring wat ik nu niet meer zou willen missen.

Mark Wallerbosch, Hoofd Werktuigbouw Remondis

Wat een geweldige 2 dagen. De veiligheid en geborgenheid die ik gevoeld heb i.c.m. jullie bijna bovennatuurlijke connectie en gevoel. Situaties en personen aan te voelen en doorgronden is magisch. Ik heb mijzelf herontdekt en de beste versie van mijzelf leren kennen maar ook omarmen. Jullie wisten iedere keer aan de juiste touwtjes te trekken waardoor iedereen reuze sprongen kon maken. Hierdoor zijn er geweldige stappen gezet en ik zou iedereen dit aanraden. Het gaat vele malen verder dan leiderschap maar ook jezelf herontdekken en de “nieuwe leider” in jezelf eruit te halen. Veel meer dan gereedschappen en trucjes, maar een ‘Way of life”! Als iedereen dit zou doen, was de wereld zoveel mooier, dus met iedere sessie doen jullie aan een stukje wereldverbetering.

Kaj Kruize, Subsidieadviseur IT Subvention

Wat een genot, wat een geluk dat Bart en Martin in staat zijn om in een hele korte tijd mij te laten zien en voelen wie ik ben. Wat fijn dat dit kan, een groot compliment! Ik accepteer nooit meer een andere vorm van zelfinzicht, training en begeleiding dan deze. Het was werkelijk fantastisch!

Martijn Aalders, Sales manager ETHERMA

Als beginnend leidinggevende heeft de OLT mij super goed geholpen in mijn ontwikkeling in mijn nieuwe functie. De actieve opdrachten, diepgaande gesprekken en waardevolle reflecties hebben mij inzicht gegeven in wie ik ben als leidinggevende ten opzichte van mijn team en de organisatie. Het unieke aan de training is de persoonlijke band die je opbouwt met je mede-cursisten en de trainers!

Heleen Wind-Groeneveld, Docent Technische Bedrijfskunde Hogeschool Saxion

Misschien ook interessant

8.9