Open training Leiders van nu

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Open Training Leiders van Nu

Leiden met zelfvertrouwen en een heldere visie

Een exclusief, diepgaand en avontuurlijk leiderschaps-programma op een unieke locatie in de natuur. Zonder telefoon, zonder afleiding. Een onvergetelijke ervaring, waarna je klaar bent om als authentieke leider sturing te geven aan de volgende fase van je organisatie.

Ik wil

Leiders van nu

Haal de inspirerende leider in jezelf of je medewerker naar boven. Download de brochure voor dit exclusieve, diepgaande en avontuurlijke leiderschaps-programma.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Als beginnend leidinggevende heeft de OLT mij super goed geholpen in mijn ontwikkeling in mijn nieuwe functie. De actieve opdrachten, diepgaande gesprekken en waardevolle reflecties hebben mij inzicht gegeven in wie ik ben als leidinggevende ten opzichte van mijn team en de organisatie. Het unieke aan de training is de persoonlijke band die je opbouwt met je mede-cursisten en de trainers!

Heleen Wind-Groeneveld, Docent Technische Bedrijfskunde Hogeschool Saxion

De begeleiding van Orange8 is allereerst heel open, professioneel en scherp geweest. Ze geven ruimte waar nodig en zorgen ervoor dat hetgeen bedacht is echt uit de groep komt. Vervolgens weten ze het te borgen en de juiste handen en voeten te geven.

Raoul Werger, Managing Director Oxilion

We waren op zoek naar een traject dat aansluit op het nieuwe MT. We hadden een training op maat nodig, die toegepast was op de individuen en systemen binnen ons bedrijf. De trainingen waren zowel op team- als persoonlijk vlak van erg hoog niveau en we hebben er heel veel aan gehad.

Mike van Klaveren, Eigenaar & Technisch Directeur Elektramat

Wij hebben bij Orange8 een traject gevolgd met ons MT. Onder jullie bezielende leiding zijn we getransformeerd van een team bestaand uit losse leden naar een team dat is verbonden. Vanuit deze verbinding zien we de toekomst als een gezamenlijk doel en niet meer als individuele projecten. Van 'los zand’ naar Topteam.

Johan van den Heuvel, Managing Director Watson Marlow Bredel

Fantastische training, waarbij wij veel hebben geleerd. Door de oefeningen en de scherpe analyses word je als MT geconfronteerd met je verbeterpunten.

Hans van der Kult, CEO TKH Airport Solutions

Misschien ook interessant

8.9