Teamontwikkeling en samenwerken

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Teamontwikkeling en samenwerken

Een onoverwinnelijk team

Je hebt het bijna voor elkaar. Je hebt een verzameling topcollega’s. Met gretige high potentials, ervaren seniors en genoeg vakkennis om de markt te veroveren. Maar nu is het tijd voor de volgende stap: van al die talentvolle individuen een onoverwinnelijk team maken.

Een team waarin je de mens achter je collega kent en elkaars kwaliteiten benut. Waarin je elkaar door en door vertrouwt en de waarheid vertelt. En waarin expertises, stijlen en persoonlijkheden samenwerken aan het bereiken van jullie doelen. Of je nu op één locatie werkt, of verspreid. Want met zo’n team bereik je niet alleen resultaten, het maakt ook je werkdag een stuk leuker.

Onze samenwerking verbeteren

Wij helpen je dat onoverwinnelijke team creëren, met actieve en inspirerende trainingen op het gebied van teambuilding en samenwerking. Duik de natuur in, doe avontuurlijke proeven of voer pittige reflectiegesprekken om dichterbij elkaar te komen. Lach, praat en bouw vertrouwen. Wij helpen je met creatieve werkvormen uit je comfort zone stappen, maar bieden je ook een veilige omgeving om te leren.

Die dag ontstaat er iets. Dat weten we uit ervaring. En dat is meer dan een mooie herinnering. Samen vertalen we namelijk de inzichten van de dag naar concrete acties voor jullie dagelijkse praktijk. Van succesfactoren tot remmende patronen. Zo zorgen we voor langdurig effect in jouw organisatie.

Weten hoe jullie werken

Succes is het resultaat van een goede voorbereiding. We verdiepen ons in jouw organisatie en de belangrijkste uitdagingen van je team. Op die manier zorgen we voor een training die optimaal aansluit bij jullie cultuur en ontwikkelbehoefte. In herkenbare taal, met werkvormen waarmee je als team én als individu verder komt. We blijven graag betrokken om jullie vorderingen te volgen. Zo helpen we je het maximale halen uit de lessen van de samenwerkingstrainingen.

Weten wat het mij oplevert

  • Betere samenwerking
  • Daadkrachtige medewerkers
  • Openheid en vertrouwen
  • Vergroten van eigenaarschap binnen het team
  • Klaar voor verdere groei

Ik wil

Ook optimaal samenwerken?

Ilse Niesink Orange8

Maak van jouw talentvolle medewerkers een hecht team en leer over leiderschap, samenwerking en een winnende groepsdynamiek. Onze trainers denken graag met je mee.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Na een uitgebreide intake, volgde 3 inhoudelijk sterke trainingssessies, die perfect aansloten op onze behoeften. De trainingen werden met veel enthousiasme gegeven, aansluitend op het niveau van het team en met voorbeelden waar iedereen zich mee kon identificeren. Door een mix van theorie en praktijk werden we uitgedaagd om nieuwe tactieken zelf te ervaren en toe te passen. Uitzonderlijk is ook de aandacht die er is voor de borging van de lessen. Bedankt Orange8!

Martijn Engel, Teammanager Just Eat Takeaway

Hoe maak je van een patiënt een fan? Wat een moeilijke vraag leek, bleek later een mooie uitdaging waarbij om veel creativiteit wordt gevraagd. Orange8 heeft ons creatief laten nadenken over hoe de kleinste extraatjes groot effect kunnen hebben op de patiëntbeleving. ‘Van Patiënt naar Fan’ heeft inmiddels vorm gekregen in een project, waarbij al een groot aantal actiepunten zijn ontstaan.

Roeland Vonkeman, Directeur Voetcentrum Wender

Ons HR team bestaat uit vijf medewerkers. Allemaal ervaren zij drukke werkdagen. Dit komt omdat we werkzaam zijn in een bijzonder uitdagende en dynamische organisatie. Orange8 heeft ons geholpen bij het managen van de drukte: orde op zaken en prioriteiten stellen. Hierdoor geeft het team nu eenvoudiger voorrang aan datgene dat helpt onze doelen te behalen.

Tom Groen, HR Manager Eurofins HR

We waren op zoek naar een traject dat aansluit op het nieuwe MT. We hadden een training op maat nodig, die toegepast was op de individuen en systemen binnen ons bedrijf. De trainingen waren zowel op team- als persoonlijk vlak van erg hoog niveau en we hebben er heel veel aan gehad.

Mike van Klaveren, Eigenaar & Technisch Directeur Elektramat

Wij hebben bij Orange8 een traject gevolgd met ons MT. Onder jullie bezielende leiding zijn we getransformeerd van een team bestaand uit losse leden naar een team dat is verbonden. Vanuit deze verbinding zien we de toekomst als een gezamenlijk doel en niet meer als individuele projecten. Van 'los zand’ naar Topteam.

Johan van den Heuvel, Managing Director Watson Marlow Bredel

Fantastische training, waarbij wij veel hebben geleerd. Door de oefeningen en de scherpe analyses word je als MT geconfronteerd met je verbeterpunten.

Hans van der Kult, CEO TKH Airport Solutions

Creëer jouw winning team.

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers en smeedt een onoverwinnelijk team dat klaar is voor succes. Weten hoe? Wij staan voor je klaar.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien ook interessant

8.9