Effectief Vergaderen

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Effectief vergaderen

Effectief Vergaderen

Bijna 2/3 van de mensen vindt vergaderingen inefficiënt en zelfs meer dan 90% van de mensen is regelmatig afgeleid. Oei! Tijd om dit aan te pakken. Hoe zorg je er nu voor dat vergaderingen korter, soepeler en energieker verlopen? In onze trainingen leer je praktische tips en slimme tricks die je direct kan toepassen in vergaderingen. Je leert hoe je met doelen, tijdsduur en afleidingen omgaat. Zeg ja tegen een vergaderstijl die wel werkt! En die past bij de ambities van jou en je collega’s.

Ik wil

Wil jij ook effectief vergaderen?

Wacht dan niet langer en leer hoe je per direct jullie vergaderingen efficiënter en leuker kan maken. Download onze brochure en krijg meer informatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Het lukte Orange8 om in een oefening van twee minuten mijn beperkende overtuigingen over het realiseren van mijn droom te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nadeel: nu is het een reëel doel. Dus moet ik er wat mee. Geen excuses.

Dorothée Loorbach, Spreker & Dagvoorzitter Soundofconfette

Na een prettige intake werd in kaart gebracht waar mogelijke trainingsbehoeften voor OVSoftware liggen. De trainster stelde de juiste vragen om het gewenste trainingsdoel helder te krijgen en stemde de aanpak hiervoor af. Ook belde ze elke deelnemer om de persoonlijke trainingsdoelen uit te vragen zodat de deelnemers voorbereid konden starten aan de training. Na de training kreeg ik positieve reacties van de deelnemers en directie.

Sandra Groeneveld, HR Manager OVSoftware

Training effectief vergaderen. Zelfs de dag was effectief opgezet. Geen eenrichtingsverkeer over allerlei aandachtspunten. De investering is slechts een paar uurtjes, de winst enorm. Niet alleen qua tijdsduur, maar ook de kwaliteit van de vergadering gaat enorm vooruit. Door de aanpak van Orange8 krijg je op maat tips en advies, dit alles in een ontspannen sfeer.

Gerwout Soer, Makelaar Vastgoedsturing Domijn

Misschien ook interessant

8.9