Timemanagement en effectief werken

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Effectief werken en timemanagement

Meer bereiken, door slimmer te werken

Je hebt de goede mensen wel. De motivatie en de talenten ook. Maar toch lijkt het volle potentieel van je team er steeds net niet uit te komen. Teveel dingen staan in de weg. Overvolle mailboxen, dagelijkse brandjes en onhandige systemen en patronen nemen te veel tijd en vooral te veel energie in beslag. Je wil samen rust en ruimte voelen, kunnen vertrouwen op elkaar en focussen op de échte prioriteiten. Hoe druk het ook is. Als team dat met plezier (samen)werkt en zich continu ontwikkelt. En samen meer bereikt, zonder harder te werken.

Effectief leren werken en communiceren

Wij helpen je dat team te creëren, door je effectief te leren werken en communiceren. Niet door je de les te lezen, maar met praktische, interactieve trainingen. Gebaseerd op bewezen werkmethodieken, volledig toegespitst op jullie specifieke uitdagingen. Trainingen waarbij je op het puntje van je stoel zit en flink uit je comfortabele bubbel wordt getrokken.

Je krijgt als deelnemer in korte tijd praktische handvatten om meer te bereiken in minder tijd. We kijken naar jouw dagelijkse uitdagingen en geven je precies wat je nodig hebt. Van handige tools om makkelijker te communiceren, een aanpak om effectief te vergaderen, tot slimme methoden om meer overzicht en grip te krijgen op je werk. We blijven betrokken om je voortgang te checken. Zo heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van de training.

Weten hoe jullie werken

Iedere training is uniek. We werken met een uitgebreide intake waarmee we jouw mensen, cultuur en uitdagingen in beeld krijgen. Daarmee creëren we een training die perfect past. Gebaseerd op de Getting Things Done-methodiek, afgestemd op jullie situatie. Tijdens de praktijkgerichte trainingen leren we je de methodiek onder de knie krijgen en praktisch implementeren. In de groep, maar vooral op individueel niveau. Met aandacht voor persoonlijke uitdagingen zorgen we er namelijk voor dat we niet alleen een training geven, maar de methodiek blijvend verankeren in de organisatie.

Weten wat het mij oplevert

  • Meer focus, impact en structuur
  • Leer prioriteiten stellen
  • Elke dag je hoofd en inbox leeg
  • Stijgende productiviteit
  • Grip op langetermijndoelen

Ik wil

Ook effectiever werken en communiceren?

Wil jij meer uit je team en jezelf halen, maar weet je niet hoe? Onze trainers helpen je graag bij het organiseren van de ideale training of gewoon met een vrijblijvend advies.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Na een prettige intake werd in kaart gebracht waar mogelijke trainingsbehoeften voor OVSoftware liggen. De trainster stelde de juiste vragen om het gewenste trainingsdoel helder te krijgen en stemde de aanpak hiervoor af. Ook belde ze elke deelnemer om de persoonlijke trainingsdoelen uit te vragen zodat de deelnemers voorbereid konden starten aan de training. Na de training kreeg ik positieve reacties van de deelnemers en directie.

Sandra Groeneveld, HR Manager OVSoftware

Training effectief vergaderen. Zelfs de dag was effectief opgezet. Geen eenrichtingsverkeer over allerlei aandachtspunten. De investering is slechts een paar uurtjes, de winst enorm. Niet alleen qua tijdsduur, maar ook de kwaliteit van de vergadering gaat enorm vooruit. Door de aanpak van Orange8 krijg je op maat tips en advies, dit alles in een ontspannen sfeer.

Gerwout Soer, Makelaar Vastgoedsturing Domijn

Wat opvalt bij Orange8 is de open mind en het pro-actief meedenken met de klant: maatwerk leveren. Een goed verhaal met veel humor en passie, dat zorgt dat iedereen goed aangehaakt blijft! En niet te vergeten: de praktische tips zijn ook erg handig.

Hans Borsch, Contractmanager Nuon

Er was een veilige leeromgeving waar met praktische opdrachten gewerkt kon worden aan leiderschap en samenwerken. Hiermee is lef ontstaan in het ontwerp van de structuur, methoden en werkwijzen en hebben de deelnemers laten zien eigenaar te zijn van het resultaat.

Alco de Heer, Productiemanager Johnson Diversey

Mijn ervaringen zijn heel erg positief. Orange8 is een organisatie die heel erg bij mij en bij Kramp past. Ik heb meerdere sessies gehad met andere organisaties, maar nergens had ik het gevoel wat ik met Orange8 heb. Dit komt door de goede atmosfeer, goed gevoel, persoonlijke aandacht, veel kennis en tools waar ik concreet mee aan de slag kan, herkenbare en toepasbare leerdoelen op maat en altijd de juiste trainer bij de juiste personen.

Dave Bussink, Teamleider Logistiek Kramp

Ons HR team bestaat uit vijf medewerkers. Allemaal ervaren zij drukke werkdagen. Dit komt omdat we werkzaam zijn in een bijzonder uitdagende en dynamische organisatie. Orange8 heeft ons geholpen bij het managen van de drukte: orde op zaken en prioriteiten stellen. Hierdoor geeft het team nu eenvoudiger voorrang aan datgene dat helpt onze doelen te behalen.

Tom Groen, HR Manager Eurofins HR

Meer uit jezelf en je team halen?

Meer bereiken, door slimmer en leuker te werken. Wij helpen je graag. Vertel ons jouw uitdagingen en we denken graag met je mee.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien ook interessant

8.9