Rust in mijn hoofd

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Meer rust in je hoofd

Rust in mijn hoofd

Sta jij continu aan? Ben je snel overprikkeld? Raak je weleens het overzicht kwijt? Je wilt graag rust in je hoofd. Duidelijk overzicht, structuur en grip. Zodat je impact kan maken met datgene wat jij wilt. Een betere balans tussen werk en privé en minder gepieker. Soms lijkt het bijna onmogelijk, maar het kan. En wij helpen jou daar graag bij.

Ik wil

Wil jij meer rust in je hoofd?

Dat kan! Met de juiste praktische tools en bewezen methodieken helpen we met jouw uitdaging. Download snel onze brochure.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Mijn ervaringen zijn heel erg positief. Orange8 is een organisatie die heel erg bij mij en bij Kramp past. Ik heb meerdere sessies gehad met andere organisaties, maar nergens had ik het gevoel wat ik met Orange8 heb. Dit komt door de goede atmosfeer, goed gevoel, persoonlijke aandacht, veel kennis en tools waar ik concreet mee aan de slag kan, herkenbare en toepasbare leerdoelen op maat en altijd de juiste trainer bij de juiste personen.

Dave Bussink, Teamleider Logistiek Kramp

De begeleiding van Orange8 is allereerst heel open, professioneel en scherp geweest. Ze geven ruimte waar nodig en zorgen ervoor dat hetgeen bedacht is echt uit de groep komt. Vervolgens weten ze het te borgen en de juiste handen en voeten te geven.

Raoul Werger, Managing Director Oxilion

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Misschien ook interessant

8.9