Leiderschap

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Leiderschap

Met goed leiderschap mensen laten groeien

Succesvolle organisaties worden voortgestuwd door sterk leiderschap. Leiderschap vanuit authentieke persoonlijkheden en een diepgewortelde visie op de toekomst. Leiderschap dat taken helder maakt en eigenaarschap creëert bij iedere medewerker. En leiderschap dat mensen vanuit hun talent laat werken, coaching centraal stelt en een team smeedt van zelfstandige, gemotiveerde medewerkers. Persoonlijk leiderschap tonen en meer eigen regie pakken.

Zulk leiderschap ontstaat niet vanzelf. Het is niet afhankelijk van unieke natuurtalenten. Zulk leiderschap ontwikkel je samen met de trainers van Orange8. Samen creëren we een organisatie waarin mensen kunnen groeien en de leider in zichzelf ontdekken. Ook bieden wij een open leiderschapstraining aan waarin de leiders van nu centraal staan.

Op zoek naar een programma voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap voor young professionals? Bekijk dan ons young professional programma.

Leiderschap ontwikkelen

We bieden je praktijkgerichte, interactieve leiderschapstrainingen waarmee je het beste uit jezelf en je team haalt. Trainingen die je uitdagen, uit je comfort zone halen, een spiegel voorhouden en stapsgewijs helpen naar een authentieke en coachende vorm van leiderschap. We combineren bewezen methodieken met momenten van reflectie, persoonlijke gesprekken en het aanleren van tools en vaardigheden. Doelgericht, verbindend en fun. Zo ontstaan bijzondere ervaringen die je praktische handvatten opleveren voor de rest van je carrière. En een team dat autonoom en daadkrachtig werkt aan een gezamenlijke koers.

Weten hoe jullie werken

Alles begint met een uitgebreid intakeproces, waarbij we door middel van vragenlijsten en gesprekken een haarscherp beeld krijgen van de cultuur, persoonlijkheden en uitdagingen. Daarop ontwikkelen we een leiderschapstraining die perfect past. Of het nu gaat om het managen van groei, de ontwikkeling van groep naar topteam, omgaan met veranderingen of de verandering van baas naar coach. We bieden je kennis en tools waarmee je direct morgen aan de slag kunt. En misschien nog wel belangrijker: we blijven betrokken om de voortgang te volgen. Daardoor heb je niet alleen een interessante training, maar een training met langdurige impact op je organisatie. Daar gaat het om.

Weten wat het mij oplevert

  • Leiden met zelfvertrouwen en heldere visie
  • Betere resultaten van medewerkers
  • Ambitie vertaald naar praktische ideeën
  • Vergroten van eigenaarschap
  • Verdieping in leiderschap skills

Ik wil

Ook je team naar succes leiden?

Haal meer uit jezelf en team door de ontwikkeling van authentiek en coachend leiderschap. Onze trainers helpen je graag bij het organiseren van de ideale training of gewoon met een vrijblijvend advies.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Als beginnend leidinggevende heeft de OLT mij super goed geholpen in mijn ontwikkeling in mijn nieuwe functie. De actieve opdrachten, diepgaande gesprekken en waardevolle reflecties hebben mij inzicht gegeven in wie ik ben als leidinggevende ten opzichte van mijn team en de organisatie. Het unieke aan de training is de persoonlijke band die je opbouwt met je mede-cursisten en de trainers!

Heleen Wind-Groeneveld, Docent Technische Bedrijfskunde Hogeschool Saxion

Hoe maak je van een patiënt een fan? Wat een moeilijke vraag leek, bleek later een mooie uitdaging waarbij om veel creativiteit wordt gevraagd. Orange8 heeft ons creatief laten nadenken over hoe de kleinste extraatjes groot effect kunnen hebben op de patiëntbeleving. ‘Van Patiënt naar Fan’ heeft inmiddels vorm gekregen in een project, waarbij al een groot aantal actiepunten zijn ontstaan.

Roeland Vonkeman, Directeur Voetcentrum Wender

We waren op zoek naar een traject dat aansluit op het nieuwe MT. We hadden een training op maat nodig, die toegepast was op de individuen en systemen binnen ons bedrijf. De trainingen waren zowel op team- als persoonlijk vlak van erg hoog niveau en we hebben er heel veel aan gehad.

Mike van Klaveren, Eigenaar & Technisch Directeur Elektramat

Wij hebben bij Orange8 een traject gevolgd met ons MT. Onder jullie bezielende leiding zijn we getransformeerd van een team bestaand uit losse leden naar een team dat is verbonden. Vanuit deze verbinding zien we de toekomst als een gezamenlijk doel en niet meer als individuele projecten. Van 'los zand’ naar Topteam.

Johan van den Heuvel, Managing Director Watson Marlow Bredel

Fantastische training, waarbij wij veel hebben geleerd. Door de oefeningen en de scherpe analyses word je als MT geconfronteerd met je verbeterpunten.

Hans van der Kult, CEO TKH Airport Solutions

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Creëer de leiders die je verder brengen

Haal de inspirerende leider in jezelf of je medewerker naar boven. Wij helpen je graag. Vertel ons jouw uitdagingen en we denken met je mee.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien ook interessant

8.9