Open trainingen

Schrijf je nu in

Ontdek nu de kracht van open trainingen bij Orange8!

Wij geloven sterk in het bieden van trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke uitdagingen van individuele organisaties, dat volgt ook uit hoe wij te werk gaan. En soms zijn er momenten waarop een meer algemene aanpak een net zo grote leerervaring en impact kan bieden. Juist in die context hebben we de immense meerwaarde ontdekt van onze twee varianten van open trainingen.

Wat deze open trainingen bijzonder maakt, is dat ze je de kans geven om te leren en te groeien in een omgeving met gelijkgestemde indivuen uit diverse achtergronden. De interactie en dynamiek tussen de deelnemers verrijken de leerervaring enorm. Bovendien bieden we deze trainingen meerdere keren per jaar aan, zodat je altijd een moment kunt vinden dat perfect in jouw drukke agenda past.

We nodigen je graag uit om de pagina’s over ‘Leiders van nu‘ en het ‘Young Professional Programma‘ te verkennen voor meer gedetailleerde informatie over de specifieke trainingen. Heb je vragen of wil je meer weten over welke training het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Onze eerste parel is de open leiderschapstraining “Leiders van nu”. Een intensieve en transformerende ervaring waarbij je gedurende drie dagen de diepte induikt, jezelf leert kennen en essentiële leiderschapsvaardigheden ontwikkelt. En we gaan verder dan alleen deze driedaagse. Met praktische en boeiende opvolgsessies zorgen we ervoor dat je de geleerde principes en technieken moeiteloos kunt integreren in je dagelijkse praktijk. Of je nu een beginnende leider bent of jarenlange ervaring hebt, deze training biedt waardevolle inzichten voor iedereen die zijn leiderschap naar een hoger niveau wil tillen.

Onze tweede juweeltje is speciaal ontworpen voor de Young Professionals die zichzelf willen ontplooien en hun professionele groei willen versnellen. Dit interactieve traject is een ware ontdekkingsreis, waarbij je zowel persoonlijk als professioneel wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Ons team van ervaren trainers en coaches staat klaar om je te begeleiden en te inspireren, terwijl je jouw potentieel ontdekt en jezelf ontwikkelt tot een zelfverzekerde professional.

Ontdek de meerwaarde van open trainingen bij Orange8 en geef jouw carrière een boost!

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied

Thema's

Als beginnend leidinggevende heeft de OLT mij super goed geholpen in mijn ontwikkeling in mijn nieuwe functie. De actieve opdrachten, diepgaande gesprekken en waardevolle reflecties hebben mij inzicht gegeven in wie ik ben als leidinggevende ten opzichte van mijn team en de organisatie. Het unieke aan de training is de persoonlijke band die je opbouwt met je mede-cursisten en de trainers!

Heleen Wind-Groeneveld, Docent Technische Bedrijfskunde Hogeschool Saxion

Het lukte Orange8 om in een oefening van twee minuten mijn beperkende overtuigingen over het realiseren van mijn droom te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nadeel: nu is het een reëel doel. Dus moet ik er wat mee. Geen excuses.

Dorothée Loorbach, Spreker & Dagvoorzitter Soundofconfette

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Ook meer uit jezelf halen?

Ilse Niesink Orange8

Wil jij meer uit je team en jezelf halen, maar weet je niet hoe? Wij helpen je graag. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

8.9