Young Professional Programma

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Young Professionals Training

groeien in vaardigheden, zelfvertrouwen en bewustzijn

Ben jij een young professional die graag zijn of haar persoonlijke (leiderschaps)vaardigheden wil ontwikkelen en er een jaar van je leven aan wil wijden? Dan is ons ontwikkeltraject voor young professionals misschien wel iets voor jou!

Tijdens dit intensieve en interactieve traject ga je aan de slag om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Om alles uit jezelf te halen en jouw authentieke ik te versterken. Je leert hoe je goede relaties kunt opbouwen met collega’s, hoe je om kunt gaan met veranderingen en hoe je je communicatievaardigheden kunt verbeteren. Je krijgt scherp zicht op jouw persoonlijke kwaliteiten, talenten en uitdagingen. Met professionele handvatten om échte impact te maken en vertaald in praktische skills naar werkcontext.

Ons ontwikkeltraject biedt je ook de mogelijkheid om te netwerken met andere young professionals uit verschillende sectoren. Je kunt ervaringen en ideeën uitwisselen, en van elkaar leren hoe je je carrière kunt ontwikkelen.

Ons doel is om je te helpen bij het realiseren van groei in je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

meer informatie over het young professional programma

Het ontwikkeltraject duurt een jaar en bestaat uit 9 trainingen, 3 persoonlijke 1-op-1 gesprekken, 2 keer intervisie en een terugkomsessie verspreid over het jaar.

Een investering in jezelf en je toekomstige succes!

Download de brochure voor meer informatie, het gehele programma en de bijbehorende investering. Liever even sparren? Neem gerust contact op.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en te werken aan het jaar van je leven!

Ik wil

Young Professional Programma

Download de brochure voor meer informatie, het gehele programma en de bijbehorende investering. Liever even sparren? Neem gerust contact op.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Misschien ook interessant

8.9