Meer eigen regie pakken

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Meer eigen regie pakken

Meer eigen regie pakken

Persoonlijk leiderschap. De juiste en bewuste keuzes maken. Een grote uitdaging in een maatschappij waar je continu wordt afgeleid. Hoe ziet jouw dag eruit? Wat zijn jouw doelen? Vergroot jouw persoonlijk leiderschap en leer nog beter eigen beslissingen te maken. Pak de verantwoordelijkheid en maak de keuze om zelf aan het roer te staan en de regie te nemen. Wij helpen jou graag op weg.

Ik wil

Besluit om regie te pakken!

Het gaat erom dat jij jouzelf centraal stelt. Dat jij persoonlijk leiderschap toont en verantwoordelijkheid neemt. Wij helpen jou graag op weg. Download onze brochure.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Het lukte Orange8 om in een oefening van twee minuten mijn beperkende overtuigingen over het realiseren van mijn droom te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nadeel: nu is het een reëel doel. Dus moet ik er wat mee. Geen excuses.

Dorothée Loorbach, Spreker & Dagvoorzitter Soundofconfette

De begeleiding van Orange8 is allereerst heel open, professioneel en scherp geweest. Ze geven ruimte waar nodig en zorgen ervoor dat hetgeen bedacht is echt uit de groep komt. Vervolgens weten ze het te borgen en de juiste handen en voeten te geven.

Raoul Werger, Managing Director Oxilion

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Misschien ook interessant

8.9