Presenteren met impact

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Presenteren met impact

Presenteren met impact

Jouw boodschap helder en krachtig over kunnen brengen. En dat terwijl je ontspannen en overtuigend voor een groep staat. Je leert jouw uitstraling te verbeteren en op de juiste manier aan te sluiten bij het publiek. Jouw eigen authenticiteit is belangrijk tijdens een presentatie. Jij leert hoe je deze kan verwerken. Krijg meer zelfvertrouwen tijdens het presenteren door praktische tools, vaardigheden en inzichten.

Ik wil

Presenteren met impact?

Wil jij je publiek kunnen boeien? Leer verschillende presentatievaardigheden die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Wat opvalt bij Orange8 is de open mind en het pro-actief meedenken met de klant: maatwerk leveren. Een goed verhaal met veel humor en passie, dat zorgt dat iedereen goed aangehaakt blijft! En niet te vergeten: de praktische tips zijn ook erg handig.

Hans Borsch, Contractmanager Nuon

De begeleiding van Orange8 is allereerst heel open, professioneel en scherp geweest. Ze geven ruimte waar nodig en zorgen ervoor dat hetgeen bedacht is echt uit de groep komt. Vervolgens weten ze het te borgen en de juiste handen en voeten te geven.

Raoul Werger, Managing Director Oxilion

Je leert anders naar jezelf en anderen kijken. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en dat is positief aangezien ik hier op de eerste dag zeker niet voor open stond. Bijzonder knap hoe iemand eindelijk is gelukt mij stil te krijgen en aan het nadenken te krijgen, en dat met weinig woorden.

Mark Rap, Projectmanager Cottus

Misschien ook interessant

8.9