Na een uitgebreide intake, volgde 3 inhoudelijk sterke trainingssessies, die perfect aansloten op onze behoeften. De trainingen werden met veel enthousiasme gegeven, aansluitend op het niveau van het team en met voorbeelden waar iedereen zich mee kon identificeren. Door een mix van theorie en praktijk werden we uitgedaagd om nieuwe tactieken zelf te ervaren en toe te passen. Uitzonderlijk is ook de aandacht die er is voor de borging van de lessen. Bedankt Orange8!

Martijn Engel, Teammanager Just Eat Takeaway

Dank Bart, dank Martin & Orange8. Wat bijzonder hoe jullie mij in al jullie rust en bewonderenswaardige manier van handelen mij hebben geholpen mijn emotie en innerlijke ik te vinden. Een ervaring die ik nog nooit gevoeld heb. Dank jullie maar ook grote dank aan mijn “medekandidaten”. Hoe er een enorme vriendschap ontstaat. En wat fijn dat jullie dit allen hebben toegelaten.

*magisch*

Marcel Martens, Vestigingsmanager Kolenaar

Zoals ik al vertelde ging ik met gemixte gevoelens naar deze training. Jullie hebben het pantser op subtiele manier gebroken. Dank hiervoor! Het was een levenservaring wat ik nu niet meer zou willen missen.

Mark Wallerbosch, Hoofd Werktuigbouw Remondis

Wat een geweldige 2 dagen. De veiligheid en geborgenheid die ik gevoeld heb i.c.m. jullie bijna bovennatuurlijke connectie en gevoel. Situaties en personen aan te voelen en doorgronden is magisch. Ik heb mijzelf herontdekt en de beste versie van mijzelf leren kennen maar ook omarmen. Jullie wisten iedere keer aan de juiste touwtjes te trekken waardoor iedereen reuze sprongen kon maken. Hierdoor zijn er geweldige stappen gezet en ik zou iedereen dit aanraden. Het gaat vele malen verder dan leiderschap maar ook jezelf herontdekken en de “nieuwe leider” in jezelf eruit te halen. Veel meer dan gereedschappen en trucjes, maar een ‘Way of life”! Als iedereen dit zou doen, was de wereld zoveel mooier, dus met iedere sessie doen jullie aan een stukje wereldverbetering.

Kaj Kruize, Subsidieadviseur IT Subvention

Wat een genot, wat een geluk dat Bart en Martin in staat zijn om in een hele korte tijd mij te laten zien en voelen wie ik ben. Wat fijn dat dit kan, een groot compliment! Ik accepteer nooit meer een andere vorm van zelfinzicht, training en begeleiding dan deze. Het was werkelijk fantastisch!

Martijn Aalders, Sales manager ETHERMA

De trainer/coach is echt een inspiratiebron voor mij geweest. Dit was voor mij een duwtje in de rug om mij verder te ontwikkelen. En de zinnen ‘Ik kan groeien en ontwikkelen. Ik ben nog tot zo veel meer in staat. Het beste komt nog.’ herhaal ik nu iedere ochtend.

Anieck Geerds, Grafisch (web)designer Studio Nieuwe Weide

Ook meer uit jezelf halen?

Ilse Niesink Orange8

Wil jij meer uit je team en jezelf halen, maar weet je niet hoe? Wij helpen je graag. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

8.9