7 jun 2023 - 16:20
2 min.

Hoe bind en boei ik generatie Y & Z?

Young Professionals Training

Als bedrijf begrijp je het belang van talentmanagement en het ontwikkelen van een generatie young professionals die de toekomst vormen van jouw bedrijf. Juist in tijden van arbeidskrapte is het cruciaal om te investeren in het binden en boeien van deze generatie om te zorgen dat zij de juiste talenten ontwikkelen en de kans krijgen om binnen jouw bedrijf te groeien.

Gen Y & Z, een generatie van professionals die plezier, ontwikkeling en impact willen maken! Hebben jullie voldoende in huis om aan deze behoefte te voldoen en daarmee young talent te binden en te boeien aan jullie bedrijf?

Een aantal belangrijke punten die terugkomen voor deze generatie:

  1. Maak persoonlijke groei zichtbaar
  2. Help zelfinzicht te vergroten
  3. Er heerst een angst om stil te staan
  4. Creëer een ontwikkelplan op maat
  5. Verbind generaties op de werkvloer

Ons aanbod

Met ons nieuwe aanbod vanuit Orange8 kunnen we jullie het ontwikkeltraject voor Young Professionals aanbieden.

Het traject is ontworpen om young professionals te helpen hun persoonlijke en professionele leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectiever samen te werken, en om te gaan met veranderingen door middel van verschillende trainingen.

Ons ontwikkeltraject biedt deelnemers ook de mogelijkheid om te netwerken met andere young professionals uit verschillende sectoren. Hierdoor kunnen ze ervaringen en ideeën uitwisselen, en van elkaar leren hoe je je carrière kunt ontwikkelen.

Het ontwikkeltraject duurt een jaar en bestaat uit 9 trainingen, 3 persoonlijke 1-op-1 gesprekken, 2 keer intervisie en een terugkomsessie verspreid over het jaar. Download de brochure op deze pagina voor meer informatie, de investering en beschikbaarheid.

Een investering in de young professional en voor jullie als bedrijf!

Wil je liever incompany een maatwerktraject aanbieden voor deze young professionals? Ook daar helpen wij graag bij! Onze ervaring met de ontwikkeling van dit soort trajecten zorgt ervoor dat jullie een uniek, aansprekend en op maat gemaakt programma kunnen aanbieden die young professionals bindt en boeit. Neem gerust contact met ons op om te sparren!

 

Dit artikel is geschreven door:

Merle Baake

Straalt het enthousiasme uit. Ondernemer en gaat geen uitdaging uit de weg. Maakt op een energieke manier impact. IJverig om door te gaan tot de kern. Staat graag in verbinding met een ander. Authentiek en dankbaar. Net iets langer dan 1,5 meter.