Training ‘Exiting Klantcontact’ op maat voor Exite

Voor Exite heeft onze trainer Maud een online training over klantgerichte communicatie verzorgd. In een aantal verfrissende, interactieve en gezellige sessies heeft het Support Team van Exite een aantal praktische tools gekregen om de service naar hun klanten naar een nóg hoger niveau te tillen.

Een aantal vragen die aan bod gekomen zijn: Waar gaan we voor als Support Team? Hoe willen we door onze klanten ervaren worden? En hoe zorg ik voor plezierige gesprekken voor de klant en een nog betere klantervaring?

De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Het was leren en oefenen met veel plezier en dynamiek en energie. Dat de volledige training online is gegeven was geen enkele belemmering. Lees hier de ervaring van de deelnemers.

Wil jij ook meer klanttevredenheid en het beste uit jou en jouw team halen?
Volg dan een op maat gemaakte training van Orange8 en til de klantervaring naar een hoger level. Bel of mail Bart via: bart@orange8.nl of 06-36180611.

Wil je weten wat ons trainingsaanbod is?

Bekijk onze gratis brochures

Ik wil

contact

Orange8 maakt het praktisch door beschikbare bronnen te vertalen naar praktische strategieën die werken om jouw uitdaging te halen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@orange8.nl.

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.