Meer blije klanten

  • Training en coaching op maat
  • Praktische en verrassende leerervaring
  • Experts in het vakgebied
Meer blije klanten

Meer blije klanten

Zorg ervoor dat jouw klanten echte fans worden. Leer hoe je klantverwachtingen kunt overtreffen en klanten zo enthousiast kunt maken dat ze niet meer bij je weg gaan. Een programma die volledig op maat wordt gemaakt voor jouw dagelijkse praktijk. Zodat je het geleerde direct kunt toepassen en meteen impact kan maken bij jouw klanten.

Ik wil

Wil jij ook meer blije klanten?

De klanttevredenheid naar een nog hoger level? En groei ervaren in gedrag en resultaat? Laten we samen aan de slag gaan. Download onze brochure.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van
werken met Orange8

Focus

Meer rust, focus en
impact in je bedrijf

Specialisten

Gespecialiseerde
trainers en coaches

Garantie

Niet tevreden?
Investering retour

Maatwerk

Al onze trainingen
worden op maat gemaakt

Wat opvalt bij Orange8 is de open mind en het pro-actief meedenken met de klant: maatwerk leveren. Een goed verhaal met veel humor en passie, dat zorgt dat iedereen goed aangehaakt blijft! En niet te vergeten: de praktische tips zijn ook erg handig.

Hans Borsch, Contractmanager Nuon

Hoe maak je van een patiënt een fan? Wat een moeilijke vraag leek, bleek later een mooie uitdaging waarbij om veel creativiteit wordt gevraagd. Orange8 heeft ons creatief laten nadenken over hoe de kleinste extraatjes groot effect kunnen hebben op de patiëntbeleving. ‘Van Patiënt naar Fan’ heeft inmiddels vorm gekregen in een project, waarbij al een groot aantal actiepunten zijn ontstaan.

Roeland Vonkeman, Directeur Voetcentrum Wender

De begeleiding van Orange8 is allereerst heel open, professioneel en scherp geweest. Ze geven ruimte waar nodig en zorgen ervoor dat hetgeen bedacht is echt uit de groep komt. Vervolgens weten ze het te borgen en de juiste handen en voeten te geven.

Raoul Werger, Managing Director Oxilion

Misschien ook interessant

8.9