Overons_header

Ons Team

Bart
Bart Nijhuis
Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Bart en ik ben de oprichter van Orange8. Op jonge leeftijd heb ik mijn passie gevolgd: training geven. Nu combineer ik dat met een andere passie: ondernemen. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt met duizenden mensen door heel Nederland. Ik merkte dat het overbrengen van kennis pas echt rendement oplevert wanneer dat op een actieve, leuke en praktische wijze gebeurt. Het is mijn droom om een team van specialisten te smeden die hun expertise op een inspirerende manier delen met onze deelnemers. Die droom is werkelijkheid geworden en ik ben erg trots op ons team. Graag stel ik de mensen uit ons team aan je voor.

Wil je kennis maken met een van onze trainers of meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact op!

Debbie Hoesstee
Debbie Oosterlaar
Een echt mensenmens en een uitstekende trainer. Debbie is een aanpakker die in elke groep haar mannetje staat. Ze is op een prettige en relaxte manier aanwezig tijdens trainingen. Debbie heeft de gave om op het juiste moment de juiste vraag te stellen. Wat je op zal vallen in een training is haar oprechtheid, iemand die goed naar haar gevoel kan luisteren. In de training kun je een kritische trainer verwachten die weet waar ze het over heeft.
Foto Carolien
Carolien Coerts
Enthousiasme en een positieve blik; dat kenmerkt Carolien. Zij is een ervaren teamcoach, die vanuit haar oprechte betrokkenheid kritische vragen stelt en daarmee snel tot de kern komt. Zij is open en uitnodigend en sluit daarmee op een hele natuurlijke manier aan bij teams. Humor en kwetsbaarheid is voor haar de basis van verbinding en verandering. Tussen al het coachen, trainen en begeleiden door verdiept zij zich graag in nieuwe ontwikkelingen, die zij weer toepast in haar dagelijkse werk als teamcoach.
Dennis
Dennis Buist
Dennis is een ervaren trainer en is de frontman van de vestiging in Amsterdam. Na zijn studie Psychologie en Filosofie is hij aan de slag gegaan als trainer en coach. Wat Dennis uniek maakt is zijn vermogen om de brug te slaan van de wetenschap naar een praktische en leuke training. In zijn vrije tijd is hij stand-up comedian, dus in de pauzes doet-ie moppen op verzoek!
Nataly
Nataly Entius
Nataly is onze miss Positivo. Ze is degene die de structuur van het bedrijf bewaakt. Nataly heeft ruime ervaring als officemanager en is haar veelzijdigheid en flexibiliteit komt goed uit de verf in onze dynamische wereld. Ze runt de dagelijkse operationele zaken (oa. de planning en organisatie van trainingen, de certificaten, de opdrachtbevestigingen) en daarnaast bewaakt ze de rode draad in een aantal grotere projecten.
Lian Pierik
Lian Pierik
Creativiteit kan niet functioneren zonder rust en organisatie. Lian regelt dat laatste. Voordat het steekje valt, heeft zij ‘m te pakken. Door haar organisatorische talent en haar pragmatische aanpak is ze de rots in de branding van alle trainers. Snel heeft ze administratieve en ondersteunende zaken geregeld, waardoor trainers kunnen doen waar ze goed in zijn.