Overons_header

Wat doen we?

Training op maat
Omdat elke situatie om een andere aanpak vraagt, ontwikkelen we al onze trainingen op maat. Dat zie je terug in de uitgebreide voorbereiding op een training. Zo weten we zeker dat we het juiste trainen. Voor de training kijken we mee op de werkvloer, voeren we intakegesprekken of nemen we assessments af. Tijdens de training ga je vooral veel doen. Met veel enthousiasme trainen we met uitdagende cases uit de dagelijkse werkzaamheden. Geen theoretische verhalen, maar heel dicht op de praktijk. De training wordt een inspirerende ervaring waar je direct iets aan hebt. Na de training zetten we verschillende tools en prikkelmomenten in, om de borging in de praktijk te versterken. Onze e-coaching is daar een mooi voorbeeld van. Interesse? Bel of mail ons gerust. Je bent welkom!

“A coach is someone who always makes you do what you don’t want to do, so you can be who you want to be.”


Coaching
Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt, dat vraagt om reflectie. In onze overtuiging heb je de antwoorden op die vragen al in je. Onze coaches dagen je uit op een prikkelende en respectvolle manier om meer uit jezelf te halen. Of het nou gaat om loopbaancoaching, persoonlijk leiderschap, communicatie of effectiviteit, we hebben verschillende coaches die jou hierin kunnen ondersteunen. Zo benut jij meer van je potentieel en kun jij nog meer vanuit je kracht werken!

Workshops en lezingen
Fasten your seatbelts: wij gooien in korte sessies onze kennis en passie in de strijd. Meestal word je aan het werk gezet… En altijd aan het denken! Van netwerkbijeenkomst tot TED-talks, onze trainers hebben een verfrissende blik op alledaagse werk gerelateerde onderwerpen en we delen deze graag!

 

Mail ons
Bel ons
Offerte
 

Orange8 in 67 seconden!