Time management
Structuur en overzicht

Ik wil structuur en overzicht

Een training time management is een praktische training voor drukbezette professionals, die het uitdagend vinden om controle en overzicht te houden in een wereld vol informatieprikkels. 

Tijdens deze training krijg je praktische oplossingen voor vragen als:

 • Hoe houd ik controle in een dag met veel binnenkomende prikkels?
 • Hoe kan ik maximaal productief zijn met zo min mogelijk stress?
 • Hoe kan ik mijn focus vergroten?
 • Hoe kan ik 30 tot 60 minuten tijdwinst per dag behalen?
 • Hoe kan ik structuur creëren die houvast geeft?
 • Hoe krijg ik, zowel op het werk als thuis, rust in mijn hoofd

Interesse in een training? neem contact op

Wij staan voor je klaar. Wil je meer informatie? Een training “time management” organiseren of vrijblijvend het gesprek met ons aangaan? Dat kan altijd. Neem dan nu contact met ons op:

Meer over time management training

Lees onze blogs of bezoek een gratis masterclass over time management

Online gratis masterclass ‘Corrigeren en toch motiveren’

Effectieve lastige gesprekken   Graag nodigen we jou uit voor een toffe online Masterclass: Corrigeren en toch motiveren (download hier de brochure). Waarom doen ze niet gewoon wat ik van ze vraag? En als ik al een paar keer feedback heb gegeven, waarom verandert er dan niks? Ja zeggen maar nee doen. Een grote frustratie van vele leidinggevenden. De ene gaat er met een gestrekt been in, de ander stelt […]

Meer doen met minder mensen

Meer doen met minder mensen, oftewel de productiviteit per medewerker verhogen. Lees hieronder 5 praktische tips! Gister keek ik naar de ‘Rode loper’ van Twente. Daarin benadrukte ze nogmaals dat 21% van de werkenden in de komende 5 jaar gaat uitstromen. En we hebben niet voldoende instroom. Dat wordt een probleem. Een van de oplossingen […]

Iets niet uitspreken is pas echt onaardig

Uiteindelijk willen we toch allemaal graag aardig gevonden worden en het goed doen voor elkaar? Ik in ieder geval wel. Hier zie je mij in mijn expeditie ‘Van Baas Naar Coach’ outfit. Helemaal happy de peppie dat ik deze dag teamcoach kon zijn. Wat je op de foto niet ziet is de pijn in mijn […]

Ik neem ontslag en kom opnieuw in dienst

‘Ilse, in januari starten er 20 nieuwe collega’s. We hebben geen fatsoenlijk inwerktraject. Iedereen is te druk om dat er ‘even’ bij te doen, maar we vinden het wel super belangrijk om dit goed te gaan doen. Help!’ Waar inwerken soms ‘even op gang helpen’ lijkt is het in praktijk noodzakelijk kwaad wil je snel, […]

Ik zeg ‘JA’ tegen Orange8

Het was eind juni 2021. Ik was net een maand geleden gestart in een uitdagende interim rol als manager van de afdeling klant van een woningcorporatie. En ik zei ook ‘ja’ tegen Orange8. Volmondig. Als zelfstandig (team)coach en trainer ben ik sinds de zomer gecommitteerd aangesloten bij Orange8. En niet zonder reden. Mensen en organisaties […]

Training effectief werken
Effectief en efficiënt

Ik wil effectief werken Veel te doen en weinig tijd. Door effectief te werken behaal je met meer rust en ontspanning je gewenste resultaten. Wij helpen je om de juiste prioriteiten te stellen, focus, controle en overzicht te houden in een wereld vol informatieprikkels en meer grip en ontspanning te ervaren in je werk. Dat [...]

Wat levert deze training op?

 • Stijgende productiviteit
 • Rust in je hoofd
 • Meer focus en impact

Mogelijkheden training time management op maat

Naar aanleiding van de ontwikkelbehoefte(s) stellen wij de training op maat samen. De mogelijkheden hiervoor zijn: 

 • 1 op 1
  Focus op jouw uitdaging
 • Inspiratiesessie
  Kort, interactief en verfrissend
 • Groepstraining
  Praktisch en op maat
 • Meerjarig traject
  Voor duurzame transities

Wil je meer weten over time management of over onze trainingen? Bekijk onze video’s.

Aftermovie: nieuwjaarsevent ‘Jouw focus van 2019’

Het nieuwjaarsevent ‘Jouw focus van 2019’ was een cadeau voor opdrachtgevers van Orange8 en MET ILSE en enthousiastelingen die zich online hadden aangemeld. Bekijk hieronder de aftermovie:    

Video: Van groep naar een eenheid in 3 dagen

Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Voor Cottus hebben we een 3-daags programma verzorgd op een prachtige plek, midden in de natuur. Het thema samenwerken stond centraal. Een aantal vragen die aan bod zijn gekomen: Hoe kom je over op anderen? Wat zijn de talenten en kwaliteiten van de individuen en […]

Video: Mensen in beweging zetten

Geef je leiding? Zet je telefoon even uit en pak er een bak koffie bij, want deze 30 minuten zijn de moeite meer dan waard. Een inspirerend verhaal over verbinden vanuit authenticiteit en vertrouwen. Leiderschap van de toekomst!”

Het idee achter time management

Time management gaat veel over plannen en prioriteiten stellen. Door te plannen, krijg je het gevoel dat ze zelf in controle bent. Er een aantal aspecten die aantoonbaar effect hebben op jouw “time management”. In een training worden een aantal van deze aspecten aangeleerd.

De meeste aspecten zijn te herleiden tot een aantal basisprincipes: het van te voren beoordelen van tijd, plannen en prioriteiten stellen.

Een belangrijk aspect is dat je van te voren inschat hoeveel tijd je in totaal kwijt bent met de uitvoering. Je toetst je inschatting en leert kritisch te kijken naar de planning van je werk: zodat je niet teveel inplant en al je werk afkrijgt.

Plannen en prioriteiten stellen tijdens het werk is ook onderdeel van de training. Hierbij is het belangrijk dat het werk wordt ingeschat op basis van belangrijkheid van taken en niet alleen op basis van urgentie.

Een training timemanagement is een training waarbij je leert om efficiënter te werken. Het gevolg hiervan is dat je eigen werkprestaties worden verbeterd. Dit wordt bereikt door naar je eigen gedrag te kijken en dit waar nodig te veranderen.

Interesse in een training? neem contact op

Wij staan voor je klaar. Wil je meer informatie? Een training “time management” organiseren of vrijblijvend het gesprek met ons aangaan? Dat kan altijd. Neem dan nu contact met ons op:

Orange8: verrassende & praktische leertrajecten

Wij geloven erin dat mensen groeien doordat ze zichzelf uitdagen. Wij helpen ze daarbij door verrassende en praktische leertrajecten te ontwikkelen met een beklijvend effect.

Onze leertrajecten op maat maken we graag voor allerlei soorten bedrijven. We hebben een bewezen track record in de bouw, techniek, detailhandel, zakelijke dienstverlening en in de zorg. We voelen ons thuis in veel meer branches. Daag ons uit.

Om trainingen te kunnen geven met maximale impact geven we nagenoeg altijd inhouse trainingen. Geef je de voorkeur aan een training op locatie dan regelen wij een inspirerende locatie. Bijvoorbeeld in Enschede, Hengelo of Almelo.

Wil je weten wat ons trainingsaanbod is?

Bekijk onze gratis brochures

Ik wil

contact

Orange8 maakt het praktisch door beschikbare bronnen te vertalen naar praktische strategieën die werken om jouw uitdaging te halen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@orange8.nl.

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.