Teamcoaches gezocht voor Van Baas naar Coach

Van Baas Naar Coach, partner van Orange8, geeft inspirerende trainingen waarbij teams niet alleen binnen, maar ook buiten aan de slag gaan. Een topsport training waarin leiderschap, communicatie en vertrouwen in elkaar centraal staat.

We hebben de wind in de zeilen en ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar enkele teamcoaches (zzp). In deze rol breng je samen met een (of meerdere) van onze coaches teams naar een hoger level. Dat kan tijdens de 1-daagse expeditie Van Baas Naar Coach of tijdens meerdaagse trainingskampen, die we op maat ontwikkelen.

Wie zoeken we?

Hoewel je de belangrijkste modellen kent, staan die nooit voorop in je aanpak. Je hebt het vermogen en de bereidheid om je volledig in te leven in de uitdagingen van de mensen en teams tegenover je. We geloven in de kracht van ervarend leren. Je floreert in een team met coaches dat veel creativiteit en focus inzet om van elke training een leerervaring met fun en impact te maken. De gepoetste Van Bommels mag je thuis laten, we werken veel off-grid en als het even kan zijn we buiten aan de slag.

We zoeken een coach met minimaal drie jaar ervaring als externe teamcoach. Je bent gespecialiseerd in thema’s als leiderschap, samenwerken en coaching. Je hebt humor, empathie, een bak positieve energie, kwetsbaarheid en pragmatisme. Je hebt een scherp oog voor belemmerende gedragspatronen, het vermogen om de juiste vraag op het juiste moment te stellen en je schroomt niet om scherp te zijn in je woordkeuze.

Heb je interesse?

Stuur dan voor 1 maart een mail naar karin@vanbaasnaarcoach.nl

Wil je weten wat ons trainingsaanbod is?

Bekijk onze gratis brochures

Ik wil

contact

Orange8 maakt het praktisch door beschikbare bronnen te vertalen naar praktische strategieën die werken om jouw uitdaging te halen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@orange8.nl.

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.