We zijn te druk. Onze mailboxen en to-dolijsten puilen uit, er zijn teveel verplichtingen en prikkels, burn-out is beroepsziekte nummer 1. Rust is een schaars goed. In een poging om alles gedaan te krijgen, krijgen we het gevoel dat we tekortschieten. Het is tijd voor een nieuwe benadering. Tijd om drukte achter je te laten. Tijd om baas te worden over je tijd.

In deze interactieve Masterclass krijg je praktische tools voor vragen als:

  • Hoe maak ik de juiste keuzes?
  • Hoe hou ik overzicht in controle?
  • Met welke tips kan ik veel tijd besparen?
  • Hoe hou ik rust in mijn hoofd als ik veel te doen heb?
  • Hoe weiger ik verzoeken die ik niet kan of wil waarmaken?

Dus klik je volle mailbox even weg en meld je hieronder aan of download de brochure. Tot snel!

Klanten over ons

Edwin Vlieg – CEO Moneybird
“Bart heeft voor het team bij Moneybird een training verzorgd. Onze ervaringen zijn super positief. Tijdens de training was Bart scherp en wist hij ons veel bij te brengen. Zelfs mensen die sceptisch waren, waren na afloop heel positief. In de 1-op-1 gesprekken heeft hij de teamleden persoonlijk geholpen met de worsteling die men heeft met effectief werken en communicatie met collega’s. Voor ons was de coaching van Bart de beste investering in ons team die we konden doen. We zien uit naar een volgende training!”

Martijn van der Laan – International HR Manager bij KRAMP
“Het positieve aan de stijl van Bart is dat je hem niet hoeft te vertellen hoe hij de aansluiting weet te vinden, hij vindt het vanzelf wel. Bart snapt de fijne kneepjes van het raken en inspireren van ‘de mens’. Ik zal in de toekomst vaker van zijn diensten gebruik maken en beveel hem zeker aan.”

Arthur du Crocq – Bedrijfsleider RRS
“Ik heb een onderwijsachtergrond, heb trainingen gegeven en veel trainingen gehad. Dus ook veel trainingen die ik onder de maat vond. De training van Bart daarentegen vond ik zeer goed. Ik beoordeel zowel de inhoud als de trainer op alle vlakken als ‘zeer goed’. Het is prettig een docent aan het werk te zien die zijn vak echt verstaat.

Eindelijk een training waar je als manager echt iets aan hebt. Deze training gaat me meer overzicht, rust en extra tijd opleveren. Bart is een echte vakman: een aanrader.”

Aanmelden Masterclass

 

Verificatie

Download de brochure

Schermafbeelding 2017-07-25 om 21.00.58

Agenda

Agenda

Dinsdag 7 november 2017  – Amsterdam
Dinsdag 9 januari 2018  – Bunnik
Dinsdag 6 maart 2018  – Rotterdam

Floor (Exchange Executive Digital bij Mindshare) over de Masterclass