Leiderschapstraining
De beste leiders, creëren nieuwe leiders

Ik wil nieuw leiderschap tonen en bouwen aan een professionele en succesvolle organisatie

Wij geloven dat de beste leiders vooral goede coaches zijn, die andere leiders creëren. Leiderschap is dé kritische succesfactor voor succesvolle organisaties.

Wij geloven dat de beste leiders vooral goede coaches zijn, die andere leiders creëren. Hoe creëer je eigenaarschap bij je mensen? Hoe neem je mensen mee in veranderprocessen? Hoe zorg je ervoor dat je talent weet te binden en boeien? En hoe zorg je dat je effectief delegeert, zodat jij tijd en ruimte ervaart om met de juiste dingen bezig te zijn? Leiderschap is dé kritische succesfactor voor succesvolle organisaties. Er is niet één juiste wijze van leidinggeven. Een team laboranten vraagt iets anders dan een groep jonge saleshonden. Wij ontwerpen graag een programma dat aansluit op jouw ontwikkelbehoefte.

Interesse? neem contact op

Wij staan voor je klaar. Wil je meer informatie? Een training organiseren of vrijblijvend het gesprek met ons aangaan? Dat kan altijd. Neem dan nu contact met ons op:

Meer over leiderschapstraining

Lees onze blogs of bezoek een gratis masterclass over leiderschap.

Ik zeg ‘JA’ tegen Orange8

Het was eind juni 2021. Ik was net een maand geleden gestart in een uitdagende interim rol als manager van de afdeling klant van een woningcorporatie. En ik zei ook ‘ja’ tegen Orange8. Volmondig. Als zelfstandig (team)coach en trainer ben ik sinds de zomer gecommitteerd aangesloten bij Orange8. En niet zonder reden. Mensen en organisaties […]

Team in topvorm
samenwerking binnen een team

Ik wil een team in topvorm Een team in topvorm werkt fijn samen en brengt de performance naar een hoger level. Wij helpen je om een wij-gevoel te creëren en een positieve dynamiek in je team te ontwikkelen en te behouden. Een team in topvorm werkt fijn samen en brengt de performance naar een hoger [...]

Ben jij een empathische leider?

Empathie = Het vermogen om je in te leven in de situatie en gevoelens van anderen Uit een poll blijkt dat bijna de helft van de mensen dit de belangrijkste eigenschap van leiders vindt. Vind ik zelf ook. “Bart, je resultaten lopen achter deze maand. Wat ga je eraan doen?” Wauw, wat ben ik gemotiveerd. #not […]

Bart over ondernemerschap in magazine Werk-Hart

Het magazine Werkhart is een magazine met een verzameling van échte verhalen van ondernemers. Het is een ode aan de everyday hero die risico’s neemt, valt, opstaat en met ziel en zaligheid werk maakt van zijn dromen. Een magazine vol authentieke verhalen van gewone mensen met een buitengewone drive. Gladiators zijn het. Hoe herken je […]

Onze brochure… Heb jij ‘m al gezien?!

Hoe tof! Onze brochure is nu ook digitaal beschikbaar. Bekijk ‘m hier!

Testimonial: Oxilion

“Ik zie een enorme verandering in onze cultuur” Oxilion is een hostingbedrijf uit Enschede met de ambitie om hun klanten nog gelukkiger te maken. Iets meer dan een jaar geleden zijn ze een samenwerking aangegaan met Orange8 om nog beter te worden in wat ze al goed doen. In deze testimonial vertellen ze zelf over […]

Wil je meer weten over leiderschap of over onze trainingen? Bekijk onze video’s.

Video: Mensen in beweging zetten

Geef je leiding? Zet je telefoon even uit en pak er een bak koffie bij, want deze 30 minuten zijn de moeite meer dan waard. Een inspirerend verhaal over verbinden vanuit authenticiteit en vertrouwen. Leiderschap van de toekomst!”

Orange8 in Enschede: verrassende & praktische leertrajecten

Wij geloven erin dat mensen groeien doordat ze zichzelf uitdagen. Wij helpen ze daarbij door verrassende en praktische leertrajecten te ontwikkelen met een beklijvend effect.

Onze leertrajecten op maat maken we graag voor allerlei soorten bedrijven. We hebben een bewezen track record in de bouw, techniek, detailhandel, zakelijke dienstverlening en in de zorg. We voelen ons thuis in veel meer branches. Daag ons uit.

Om trainingen te kunnen geven met maximale impact geven we nagenoeg altijd inhouse trainingen. Geef je de voorkeur aan een training op locatie dan regelen wij een inspirerende locatie bijvoorbeeld in Enschede, Hengelo of Almelo.

Wil je weten wat ons trainingsaanbod is?

Bekijk onze gratis brochures

Ik wil

contact

Orange8 maakt het praktisch door beschikbare bronnen te vertalen naar praktische strategieën die werken om jouw uitdaging te halen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@orange8.nl.

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.