18 mrt 2023 - 18:58
2 min.
Coaching

Ik zeg ‘JA’ tegen Orange8

Anoek Dalhuisen - Trainer en Coach Orange8

Het was eind juni 2021. Ik was net een maand geleden gestart in een uitdagende interim rol als manager van de afdeling klant van een woningcorporatie. En ik zei ook ‘ja’ tegen Orange8. Volmondig.

Als zelfstandig (team)coach en trainer ben ik sinds de zomer gecommitteerd aangesloten bij Orange8. En niet zonder reden. Mensen en organisaties dagelijks verder brengen in hun ontwikkelvraagstukken. Op het gebied van sales, leiderschap, teamontwikkeling, communicatie en effectief werken. Én daarnaast zelf inhoudelijk verder ontwikkelen, met leuke mensen samenwerken, Orange8 in de markt zetten, en ook nog eens een bak aan energie om me heen. Soms moet ik mezelf nog even knijpen…

Waar ik 40 jaar geleden het levenslicht zag in Gorssel, woon ik nu met veel plezier in Eelde. Samen met mijn vriendin Natasja, stiefdochter Elin van 8 en dochter Emma van 4. Een huis vol vrouwen dus. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het bos (wandelend of sportend), op het strand, in de tuin, op de bank met een boek, studeer ik in Utrecht bij Phoenix opleidingen, ben ik weg van Marvel-films, hou ik van Valencia en Vlieland en rijd ik Volvo.

In mijn werkende leven heb ik sinds 2003 diverse commerciële en leidinggevende rollen vervuld en sinds 2016 ben ik aan het trainen en coachen. Ik ben gefascineerd door succes en falen, groei en stilstand, belemmerende en voedende groepsdynamiek. Rondom deze thema’s werk ik graag.

Ik kijk ernaar uit om vanuit Orange8 nog veel meer mensen, teams en organisaties verder te brengen in ontwikkeling en resultaat!

Dit artikel is geschreven door:

Anoek Dalhuisen

Zet aan tot bewegen. Emotionele intelligentie. Werkt graag met individuen en teams die vastlopen en bereid zijn zichzelf aan te kijken. Direct naar de kern. Altijd gericht op concreet resultaat. Woont in Drenthe. Houdt van zwarte koffie.
8.9