Expeditie Van Baas naar Coach

Expeditie Van Baas naar Coach

Waan je Robinson voor 1 dag en leer alles over coachend leiderschap en het smeden van een topteam. Een spectaculaire dag waarin je de strijd aan gaat met elkaar en de elementen. Je leert, vooral door veel te doen, over samenwerken, communicatie, eigenaarschap en leiderschap. Je keert als een sterkere leider terug naar de jungle op je werk om teams samen te smelten!

Onder leiding van Jan van Halst, deelnemer Expeditie Robinson 2021.

Wat kun je verwachten

Zet maar vast een kruis in je agenda, dit wordt een onvergetelijke dag! Down to earth. Geen afleiding. Geen telefoon. Geen hiërarchie. Alleen jij en je teamgenoten.

Een expeditie dus. Conditioneel zwaar? Nee. Wel gaan we de natuur in en dagen jou en je leiderschapskwaliteiten uit met avontuurlijke proeven. Sommige voor de groep, sommige voor jou individueel.

Tussendoor is er ruimte voor reflectie. Er zijn experts aanwezig die je uitdagen en coachen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt je eigen (onbewuste) gedragspatronen scherp en leert alles over het creëren van voorwaarden om het maximale uit de jouw aanwezige kwaliteiten te halen. Zo leer je al doende veel over jezelf, je impact als leider en winnende teamdynamiek.

Na deze dag weet je wat je te doen staat om je leidende rol nog beter te pakken. We behandelen belangrijke psychologische thema’s van samenwerken. In korte sessies word je bijgepraat over wetenschappelijke onderzoeken van Lencioni en Tuckman, aan de hand van een (visuele) reflectie op de proeven die je hebt gedaan.

Je team bestaat uit andere managers, een groep van gelijkgestemden. Je vormt al snel een hecht team waarin je in een veilige setting persoonlijke en zakelijke uitdagingen kunt delen. Zo kun je volop sparren over (soms herkenbare) uitdagingen.

‘s Avonds doen we de nabespreking bij het vuur. Met een drankje en goed gezelschap blikken we informeel terug op de dag.

Meer weten?

Ga naar de website van Van Baas naar Coach voor meer informatie en aanmelden. Lees ook de nieuwsartikelen waarin Jan vertelt over zijn ervaringen en leermomenten tijdens Expeditie Robinson. Van Baas naar Coach is een label van Orange8 Training.

Wil je weten wat ons trainingsaanbod is?

Bekijk onze gratis brochures

Ik wil

contact

Orange8 maakt het praktisch door beschikbare bronnen te vertalen naar praktische strategieën die werken om jouw uitdaging te halen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@orange8.nl.

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.