Meld je aan voor de gratis kick-off van 2021

Geschreven door: / 7 januari 2021

Terugkijken doen we niet meer. Wij hebben veel zin in dit nieuwe jaar en hebben helder waar we onze focus gaan leggen. Hoe is dat voor jou?

Graag nodigen we jou en jouw collega’s uit voor een tof online event: Jouw focus voor 2021.

Het is een korte sessie als goed begin van het nieuwe jaar. Pen en papier bij de hand, want we maken samen met jou je ambities helder voor 2021. Een paar tools voor meer focus, vragen en opdrachten. En je kan ons uiteraard ook vragen stellen.

Meld je aan door een mail te sturen naar Petra!

Uit onderzoek blijkt dat maar weinig mensen een goede focus hebben. Het leven is hectisch en soms raken belangrijke dingen ondergesneeuwd. Zonde!

Juist in deze uitdagende tijd is een positieve mindset belangrijk. We hebben weinig invloed op sommige gebeurtenissen, maar we hebben wel invloed op onze eigen focus. Want wat je aandacht geeft, dat groeit!

 

Wil jij het jaar starten met:

> Vlijmscherpe doelen voor 2021?
> Inspiratie om het beste uit jezelf te halen?
> Tools om focus te houden op je doelen?

 

Lijkt het jou goed om het jaar positief en energiek te beginnen en te bepalen hoe een succesvol 2021 er voor jou uit ziet?

Je bent van harte welkom op onze online kick-off van het jaar op dinsdag 19 januari! Reserveer snel je gratis plek door een mail te sturen aan Petra. Je ontvangt van haar een bevestiging en een Zoom-link.

 

Datum: dinsdag 19 januari 2021

> Locatie: online via Zoom
> Aanvang: 13.45 uur (start om 14.00 uur)
> Einde: 15.00 uur

 

Wil je weten wat ons trainingsaanbod is?

Bekijk onze gratis brochures

Ik wil

contact

Orange8 maakt het praktisch door beschikbare bronnen te vertalen naar praktische strategieën die werken om jouw uitdaging te halen. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@orange8.nl.

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.